Emil Hurezeanu, despre scenariul lui Traian Băsescu: „Băieții răi sunt Klaus și Viorel, iar Ileana Cosânzeana este Elena”

Data publicării:
Udrea elena mfax

Emil Hurezeanu a vorbit la Digi24 despre scenariul președintelui Traian Băsescu, așa cum a reieșit din discursul său, în care Elena Udrea este „salvatoarea”.

Nu o transformăm pe doamna Udrea, doar pentru că este personajul pozitiv din povestea domnului Băsescu, pusă în aceeași fabulă cu cei doi, n-o transform în salvatoare acum. Pe doamna Udrea o văd, așa cum este, independent de rolul pe care i-l atribuie domnul Băsescu în acest scenariu în care băieții răi sunt Klaus și Viorel și Ileana Cosânzeana este Elena Udrea”, a spus Emil Hurezeanu la Digi24.

Jurnalistul a explicat că rolul candidatului PMP nu este atât de important, pe cât ar reieși din discursul lui Traian Băsescu. „Sunt 14 candidați. Înaintea doamnei Udrea, cel puțin până acum, mai este și domnul Meleșcanu sau domnul Tăriceanu. Doamna Udrea are destule merite, pe care nu trebuie să le inventeze domnul Băsescu, dar după sondaje și evoluția politică nu e unul din personajele cheie în această campanie”, a mai spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri