Emil Hurezeanu: Domnul Băsescu are o dexteritate extraordinară a îngurgitării broaştelor râioase

Data publicării:
emil hurezeanu - captura digi24
Din articol

„Va fi jenat în măsura în care consideră dânsul că este jenat. Se descurcă bine în situaţiile în care noi credem că ar trebui să fie foarte jenat. Mai mult ca alţi preşedinţi, în sfertul de secol care ne desparte de comunism, şi chiar în comparaţie cu liderii comunişti, domnul Băsescu are o dexteritate extraordinară a îngurgitării broaştelor râioase dimineaţa, pe stomacul gol, care îl imunizează pentru orice alte şocuri în timpul zilei, a spus Emil Hurezeanu.

Mai mult decât atât, analistul politic a spus că nu vede motive de jenă, pentru că scandaluri la vârful lumii politice au loc şi în alte state europene, precum Polonia sau Franţa.

„Să ştiţi că în Europa mai nimeni nu se simte bine în această perioadă. O să se întâlnească cu premierul Donald Tusk (n.r. prim-ministrul Poloniei), în Franţa lucrurile stau destul de rău, pentru că şeful opoziţiei ia bani pentru campanie, Francois Hollande nu se simte deloc bine, suntem încurcaţi cu toţii în Europa”, a spus Emil Hurezeanu.

„E o afacere eminamente românească şi, în definitiv, s-ar putea ca şi străinii, la fel ca mulţi dintre noi, să spună: sunteţi pe drumul justiţei în acest caz compromiţător moral şi, eventual, politic, pentru domnul Băsescu. Să aşteptăm parcurgerea drumului până la capăt,” a încheiat analistul.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri