Emil Hurezeanu: Orgoliile lui Crin Antonescu în raport cu Klaus Iohannis sunt complet neproductive

Data publicării:
emil hurezeanu captura 1-2

Oamenii aceștia își completează în fiecare zi - vreau să spun dreapta, câtă este -, partidul doamnei blonde (n.r.Elena Udrea) din sonete. Partidul domnului (n.r. Traian Băsescu) care-i scrie scrisori publice doamnei blonde, toate aceste partide își scriu în alb eutanasierea dacă procedează așa”, a spus Emil Hurezeanu.

Potrivit analistului, situația vagă din zona dreptei politice românești îi creează candidatului Victor Ponta „un loc confortabil în cursa pentru alegerile prezidențiale”. Emil Hurezeanu este de părere că Victor Ponta deja lucrează la concentrarea energiilor în jurul candidatului stângii, iar partidele de dreapta nu se concentreze pe un singur candidat.

Orgoliile tardive și puțin nevrotice ale domnului Crin în raport cu domnul Iohannis mi se par complet neproductive. Domnul Crin Antonescu ar trebui să-și dea seama că nu mai este în situația să fie contracandidatul credibil și redutabil, unu la unu, pentru Victor Ponta”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Potrivit analistului politic, candidații la președinție trebuie să aibă claritate.

E bine ca un candidat prezidențiabil cu șanse să aibă un profil cristalizat relativ repede, or dreapta nu vrea să ne ofere șansa asta. (…) Un candidat unic al dreptei, în legătură cu care nu se mai ceartă nimeni, (...) are șansa să mobilizeze jumătatea plus unu a electoratului român care nu s-a prezentat niciodată la exercițiul alegerilor în democrație în ultimul sfert de secol” a mai spus Emil Hurezeanu.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri