Emil Hurezeanu: Unul la librărie, altul la berărie!

Data publicării:
hurezeanu 1911

„Dl Iohannis va traversa stagiul obligatoriu care se numește în sanscrita managementului „training on the job”: văzând și făcând. Înveți să înoți după ce te aruncă cineva în apă. S-a întâmplat asta. Națiunea l-a aruncat în apă, prin vot universal, și dl Iohannis, fără pretenții literare, doctrinare, cum a spus-o astă seară, la lansarea unei cărți...”, a arătat Emil Hurezeanu.

El a pus în oglindă participarea, miercuri seară, a lui Klaus Iohannis la târgul Gaudeamus, unde și-a lansat cartea, și acțiunea care se desfășura aproape concomitent la o berărie din București, unde președintele în exercițiu s-a întâlnit cu mai mulți lideri din PMP: „Apropo, interesant, dvs ați arătat, modul de a-ți ocupa timpul mai mult sau mai puțin liber. Iohannis, în așteptarea timpului ocupat, Băsescu, la capătul lui. Unul la libărie, altul la berărie! Frumos! Se completează cele două epoci”, a comentat Emil Hurezeanu.

„Epoca Băsescu a fost o epocă a agorei, a discuțiilor în spațiul public - care e prin excelență berăria, mai ales în țara lui Caragiale. Dl. Iohannis cam forțează nota, îndreptându-se spre Honterus, spre bibilioteca lui Brukenthal, dar fără pretenții literare și doctrinare. M-am liniștit. Îl așteptăm să-și pună în valoare pretențiile prezidențiale!”, a completat Emil Hurezeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri