„Eroare 20-20”. PNL a cumpărat domeniul de campanie al PSD

Data actualizării: Data publicării:
psd-pnl-romania merita mai mult site

Continuă „trollingul” între partide. „Eroare 20-20”, asta apare pe site-ul romaniameritamaimult.ro, care este și sloganul PSD pentru campania la alegerile europarlamentare din 26 mai. Din greșeală, sau din neștiință, social-democrații nu au înregistrat domeniul de internet, așa că cei de la PNL s-au sesizat și l-au cumpărat.

„Eroare 20-20. PSD nu funcționează. Vei fi redirecționat către cea mai bună soluție de rezolvare a acestei probleme”, acesta este mesajul care apare pe site-ul romaniameritamaimult.ro, asemănător sloganului de campanie al PSD.

După câteva secunde de la accesare, vizitatorii site-ului sunt redirecționați către site-ul PNL.

De asemenea, în partea de jos a paginii apare mesajul: „Aveți în vedere că acest guvern nu are control asupra oamenilor inteligenți din această țară”.

Mesajul principal face referire la o gafă a premierului Viorica Dăncilă, care a rostit anul 20 20 (douăzeci-douăzeci) în loc de 2020 (douămiidouăzeci).

Continuă așadar, trollingul de campanie între partide. După ce PSD a amplasat bannere pe care scrie sloganul „România merită mai mult”, Pro România a început să amplaseze dedesubt afișele lor, pe care este scris „Așa e. Fii PRO România!”.

Însă, mesajul lor a fost deturnat de Alianța USR-PLUS, care a amplasat un banner care continuă șirul logic al frazei cu „Și alege o Românie fără penali și fără hoție.”

Alegerile europarlamentare din 2019 vor avea loc pe 26 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri