Este oficial. Miniştrii propuşi sunt Klaus Iohannis, Teodor Atanasiu, Eugen Nicolăescu şi Cristian Buşoi

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX

Validarea acestor propuneri s-a făcut prin vot, în şedinţa BPN al PNL. Liberalii vor avea în continuare şi o şedinţă a Delegaţiei Permanente.

Crin Antonescu a mărturisit că așteaptă de la Klaus Iohannis, în calitate de vicepremier şi ministru de Interne, să dea României un guvern și o guvernare mai puternică și mai eficientă, mai multă ordine în Guvern și în țară.  

„Am ajuns fără să forțăm lucrurile în situația de a propune un număr destul de mare de noi miniștri. Această situație a apărut în contextul în care până și noi din interior ne-am dorit să fim mai vizibili la guvern, să fim bine înțeleși ca liberali. În acest context am primit oferta din partea președintelui și am acceptat nominalizarea pentru postura de vicepremier și ministru al Guvernelor. Ceea ce va trebui să fac acolo se poate descrie foarte simplu: coordonare, deoarece colegii mei m-au rugat prin nominalizarea pe poziția de vicepreședinte să coordonez acțiunile miniștrilor liberali și ordonare în ceea ce privește instituțiile statului aflate în subordinea mea. Impunerea legii este o noțiune care se aude rar pe la noi”, a declarat Klaus Iohannis.  

„Vă garantez că ceea ce fac este pentru a îmbunătăți vizibilitatea componenței liberale din guvern și pentru a îmbunătăți percepția pe care noi, liberalii, o avem în public”, a mai spus nou vicepremier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri