Eugen Teodorovici și moţiunea de cenzură: „Lumea vede pe faţa mea siguranţa că moţiunea nu va trece”

Data actualizării: Data publicării:
orlando eugen teodorovici
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi, că "foarte mulţi" parlamentari care au semnat moţiunea de cenzură nu mai au aceeaşi opinie ca atunci când au semnat documentul şi că PSD nu are nevoie de un plan B deoarece moţiunea de cenzură nu va trece.

"Lumea vede pe faţa mea siguranţa că moţiunea nu va trece. Mă bazez pe foarte multe. Nu pot spune, pentru că face parte din negocierea politică, dar vă spun clar că sunt foarte mulţi parlamentari din cei care au semnat moţiunea care nu mai au aceeaşi opinie ca atunci când au semnat moţiunea, dar sunt şi alţi parlamentari. Sigur este că nu va trece această moţiune.

Nu avem nevoie de un plan B, pentru că moţiunea nu va trece", a declarat senatorul PSD Eugen Teodorovici în Parlament.

Moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, va fi dezbătută şi votată joi, începând cu ora 10.00, în Parlament. Numărul necesar adoptării moţiunii este de 233 de parlamentari.

Printre semnatarii moţiunii de cenzură se numără foştii parlamentari social-democraţi Mihăiţă Găină, Emanoil Savin, Ioan Talpoş, precum şi deputatul PSD Marius Bota.

De cealaltă parte, Ludovic Orban a anunţat că este posibil ca 247 de parlamentari să voteze pentru moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă. Liderul PNL a precizat că nu există semnale că semnatarii moţiunii nu vor participa la vot.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri