Eugen Tomac: „Ciolacu susține USR?”

Data publicării:
eugen-tomac-fb
Foto: facebook.com/tomaceugen/

„Ciolacu susține USR? Am trecut prea ușor peste episodul Iordache ales în fruntea Consiliului Legislativ, dar ne ajută Marcel Ciolacu să nu uităm”, afirmă liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

„În ieșirea de ieri prin care insista că și liberalii l-au votat pe Iordache, face un joc ieftin pentru a salva aparențele unei înțelegeri evidente prin care PSD, ProPonta și Tăriceanu l-au susținut în funcția de vicepreședinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR.

Nu știu cu cine au votat parlamentarii PNL, mai grav este că au stat în sală și așa a ajuns Iordache șef pe viață al unei instituții cheie în procesul legislativ.

Poate ne explică liderul suprem al PSD de ce au ales să susțină candidatul USR și de ce au votat, în bloc, pentru candidatul progresist. Sau poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată de “ceata dreptății” din care face parte și din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache, își prezintă totuși demisia din această funcție.

Altfel, rămâne cum s-a votat. Iordache Președinte și Dircă adjunctul său.:)”, a mai susținut parlamentarul.

(Articol susținut de Pebloguri.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri