Eugen Tomac: Se vor alătura parlamentari la Partidul Mişcarea Populară

Data publicării:
eugen tomac-1

 

Nu am plecat de la principiul să ne creăm întâi un grup parlamentar, apoi să ne facem şi un partid. Nu vă ascund că se vor alătura parlamentari la PMP, însă obiectivul principal este să constituim filiale în toată ţara şi până la înregistrarea partidului să avem aceste filiale funcţionale. În măsura în care vom avea mai mulţi parlamentari vom lua în calcul şi alte forme de organizare, dar nu acesta este obiectivul, ci să punem pe picioare partidul cât mai repede”, a spus liderul PMP, citat de Mediafax.

La rândul său, liderul fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a afirmat că dacă există probleme de integritate, cei care vor să vină în PMP vor fi refuzaţi.

Cu părere de rău pentru aceşti oameni, va trebui să-i refuzăm. Dacă nu sunt probleme de integritate, oricine din clasa politică e binevenit. Trebuie să strângem rândurile pe dreapta, nu să ne fragmentăm”, a spus Marian Preda.

Eugen Tomac a precizat că împreună cu vicepreşedintele partidului Teodor Baconschi se află într-o vizită în câteva judeţe din Moldova, afirmând că s-a început cu Iaşiul pentru că defilarea stângii în această zonă trebuie oprită.

Credem că în Iaşi şi în Moldova sunt suficient de mulţi oameni capabili. Am mers ieri (n.r.- duminică) prin centrul Iaşiului şi m-a înspăimântat cum arată bulevardul central. Dispreţul stângii în Iaşi îl putem observa la tot pasul. În locul teilor care au fost tăiaţi am văzut ghivechi cu crengi uscate. Cine răspunde? Sunt bani publici investiţi acolo. Cum sunt uscate crengile exact aşa se va usca şi USL”, a mai spus Eugen Tomac.

Primăria Iaşi a tăiat în luna februarie a acestui an peste 70 de tei de pe bulevardul central al oraşului. În locul teilor, unii având o vechime de câteva zeci de ani, au fost plantaţi salcâmi japonezi.

În urma acestei acţiuni, în Iaşi au avut loc mai multe proteste iniţiate de societatea civilă, la care au participat sute de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri