Europarlamentar din grupul ALDE, după o întâlnire cu Tăriceanu: Nu are răspunsuri, doar perdele de fum

Data publicării:
Matthijs van Milt
Foto: Facebook

Europarlamentarul Matthijs van Miltenburg, membru al Grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, din care face parte din partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, a scris pe Twitter, în timpul întâlnirii cu preşedintele Senatului, că acesta dă vina pe statul paralel, pe serviciile secrete pentru deficienţele privind statul de drept, remarcând că nu există răspunsuri, ci doar „perdele de fum”, scrie News.ro.

Matthijs van Milt
Foto: Facebook

„Tăriceanu dă vina pe "statul paralel", pe serviciile secrete din România pentru toate deficienţele în ceea ce priveşte statul de drept. Aceasta este prea simplu, aşa că am întrebat ce măsuri va lua pentru a lupta împotriva corupţiei, pentru a lupta împotriva fraudei şi pentru a acţiona în vederea dezvoltării României”, a scris europarlamentarul într-o serie de postări pe Twitter.

Concluzia sa, în ultima postare a fost: „Nu există răspunsuri din partea domnului Tăriceanu, doar perdele de fum”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Van Miltenburg a scris pe Twitter încă de la începutul întâlnirii cu Tăriceanu, anunţând că în grupul ALDE are loc „un schimb de opinii cu privire la situaţia politică din România cu dl Tăriceanu, fost prim-ministru al României”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri