Europarlamentarul Cătălin Ivan, reevaluat de liderul PSD

Data publicării:
catalin ivan - fb

„Cătălin Ivan trebuie să fie recuperat pentru partid. Cred că e momentul să strângem rândurile şi toţi oamenii de valoare să revină în partid. O să am o discuţie cu el. Este un tânăr care cu puţin mai multă înţelepciune şi răbdare poate avea un viitor serios şi bun în PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

Europarlamentarul a fost exclus din PSD în luna mai, din organizaţia sectorului 1 a PSD. Tânărul politician a contestat decizia, pe motiv că tocmai se transferase la o altă filială a PSD, din Iaşi.

„Mă consider în continuare membru al Partidului Social Democrat. O discuţie trebuie să avem. Mă bucură faptul că şi domnul Dragnea vrea să avem această discuţie. S-au spus multe, dar înţelepciunea şi răbdarea nu sunt niciodată calităţile sau atuurile tinereţii. Au fost multe momente în care m-am luptat pentru partid, dar nu neapărat dând dovadă de înţelepciune”, a spus Cătălin Ivan, europarlamentar.

Cătălin Ivan este al doilea social-democrat pe care Liviu Dragnea îl invită să revină. În urmă cu două zile, preşedintele interimar i-a cerut public lui Vasile Dâncu să redevină membru activ în PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri