Exclusiv. G. Firea despre situația premierului: Nu cred că trebuie să fim fideli unui scaun sau unei funcții

Data actualizării: Data publicării:
Conferinta-judeteana-a-PSD-Ilfov-gabriela gabi firea psd ro 17 08 2015

Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD și primar al Capitalei, a declarat pentru Digi24 că premierul Sorin Grindeanu ar trebui să demisioneze dacă i se retrage sprijinul politic.

Gabriela Firea: „Dacă eu aş fi în locul domniei sale şi dacă toţi colegii mei consideră că ar trebui să se retragă sprijinul politic premierului care nu a realizat în totalitate tot ce PSD a promis în campanie, m-aş retrage de bunăvoie. Nu cred că ar fi nevoie să se forţeze şi un vot. Nu cred că trebuie să fim fideli unui scaun sau unei funcţii”.

Premierul Sorin Grindeanu le-a declarat jurnaliștilor, miercuri dimineață, că nu i-a fost cerută demisia, cel puțin nu în mod direct.

Sorin Grindeanu a vorbit cu jurnaliștii în fața Guvernului, într-o discuție aparent degajată, și a spus că nu își va da demisia. Totodată, premierul a afirmat şi că se aşteaptă la ”o execuţie publică”.

El a mai spus că se așteaptă ca mai mulți miniștri să-și dea demisia dacă li se va cere acest lucru de la partid, aceștia având hârtiile pregătite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri