Explicația halucinantă a unei consiliere din Primăria Capitalei pentru arestarea lui Sorin Oprescu

Data publicării:
s560x316 Simona Cretu

Potrivit consilierei, responsabilă pentru arestarea edilului general este legea atracţiei universale. Mai concret, Simona Creţu şi-a dorit atât de mult ca Sorin Oprescu să intre în atenţia procurorilor anticorupţie, încât a scris acest lucru pe hârtie, iar universul i-a îndeplinit dorinţa.

Simona Creţu, consilier general în CGMG: Este vorba despre cum atragem noi şi cum face Universul ceea ce trimitem noi.

-Ce legătura are asta cu DNA-ul şi cu arestarea primarului?

Simona Creţu: Are legătură pentru că le faci cu inima! Eu am plantat foarte mulţi copaci şi de asta face (n.r. Universul) foarte repede ce zic.

-Pentru că dumneavoastră aţi scris asta pe hârtie e anchetat Sorin Oprescu?

Simona Creţu: Da.

Deşi pare foarte simplu, nu oricine poate convinge Universul să-i îndeplinească dorinţele, susţine Simona Creţu.

-Deci dacă eu scriu acum pe hârtie că DNA vă anchetează pe dumneavoastră, DNA-ul vă va ancheta pe dumneavoastră?

Simona Creţu: Păi, tocmai, că nu vă iese pentru că dumneavoastră nu aţi plantat câţi copaci am plantat eu. Păi vedeţi? Păi vedeţi? Despre asta este vorba!

Tot tânăra consilieră a explicat şi cum a reuşit Sorin Oprescu să o supere atât de tare încât să-l trimită pe edil direct în ghearele procurorilor anticorupţie.

Simona Creţu: „Pentru că pe mine mă plătesc cu 900 de lei de trei ani de zile şi eu vin cu proiecte care sunt de alte sume, de alte valori. Plus, nu m-a ajutat cu o ştampilă.

Simona Creţu a terminat Facultatea de Comunicare şi Jurnalism din Bucureşti şi în prezent este consilier în Primăria Capitalei, unde a ajuns cu sprijinul Partidului Democrat Liberal. În plus, tânăra consilieră ţine cursuri despre legea atracţiei universale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri