Fanii lui Nicolae Guță, supărați pentru maneaua dedicată PSD-ului: „Deja am aruncat toate CD-urile”

Data actualizării: Data publicării:
nicolae-guta-manea-psd
Nicolae Guță a lansat melodia de campanie „Victoria PSD”, dedicată partidului aflat la guvernare.

Cântărețul Nicolae Guță a dedicat o manea Partidului Social Democrat, despre care spune că e „cel mai tare partid posibil”. În videoclip este un cadru în care se vede ceea ce pare a fi un steag al Rusiei. O parte dintre liderii partidului au lăudat-o, dar fanii manelistului sunt dezamăgiți că acesta a lansat o melodie de campanie pentru PSD.

nicolae-guta-manea-psd
Nicolae Guță a lansat melodia de campanie „Victorie PSD”, dedicată partidului aflat la guvernare.

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, PSD-u-i cel mai bun”, spune în preambulul videoclipului artistul „Nicolae Guță Magnificul”. 

Videoclipul a fost postat sâmbătă seară pe canalul de YouTube „Manele TV” care precizează că este o „melodie facuta la comandă pentru Partidul Social Democrat”.

Fanii lui Nicolae Guță au fost deranjați că manelistul a cântat această melodie pentru PSD. Aceștia au lăsat sute de comentarii la postarea de pe Facebook:

Daria Georgiana: O să mai ai cântări doar la pușcărie după ce intră Dragnea.

George Ion: Bossule, ai fost ca un unchi pentru mine. Cu muzica ta am crescut, faraoane. Erai idolul meu. Și acum îmi dai palma asta? Cum să te vinzi pentru PSD? Nici nu îți dai seama cât m-ai rănit, împărate! Eu atât îți zic: ai mai pierdut un fan!

Rares Boros: De ce ne trădezi, Iuda? Ai avut o reputație deosebită din partea multor oameni, însă acum vei fi urât de toate generațiile posibile. Cum poți să te vinzi pentru un pumn de bani!

Lory Wiena Wiena: Pentru niște bani ți-ai pierdut mai mult de jumătate din fanii pe care i-ai câștigat de o viață. Rușine, Guță!

Ionel-Bogdan Bidirca: Putea să îmi dea un sac de bani Dragnea dar nu cântam așa ceva nici cu pistolul la cap. Păcat că ai acceptat să cânți așa ceva. Jos PSD! Jos Dragnea!

Nicolae Ciprian Ciprian: Deja am aruncat toate CD-urile cu Guță. Ești de domeniul trecutului.

Ami de Ami: PSD a fost până în momentul de față la putere. Și ce au făcut pentru România??? NE-AU FURAT și tu le faci melodie. PSD au apelat la tine pentru că tu prin muzică poti influența lumea... în loc să-ți vezi de muzica ta.

Minodora Dora: Vai de capul tău, rău ai ajuns, erai preferatul meu dar m-ai dezamăgit.

Mihaela-Anca Dumitrascu: Ascult melodiile tale de la vârsta de 7 ani, dar nu mă gândeam că și tu îți vei vinde poporul ce te iubește pentru melodiile tale așa cum a făcut cei din PSD cu țara noastră, nu credeam că ești așa de corupt ca și cei din PSD.

Neluțu Molnar: Cum ai putut să te înjosești în halul ăsta, Guță, pentru un partid care ne-a adus în situația care suntem, datori vânduți și slugi la străini. Rușine să-ți fie.

Mihaela Ciubotaru: Ce-ai făcut, nene? Te-ai dus în cap rău! Câți bani ți-ai luat pentru mizeria asta?

Drapel al Rusiei în maneaua lui Nicolae Guță care îndeamnă oamenii să voteze PSD

La un moment, în câteva cadre apare ceea ce pare a fi o secție de vot, în orice caz, sunt niște urne în care cineva bagă un vot, numai că la perete se vede un steag în culorile roșu-albastru-alb, care, după toate aparențele, este al Rusiei.

steagul rusiei guta
În maneaua electorală dedicată PSD, de Nicolae Guță, apare un steag al Federației Ruse.

Videoclipul se încheie cu unul din afișele emblemă ale PSD în această campanie, care are sloganul, pe fond tricolor: „Patrioți în Europa - România merită mai mult!”

Iată ce spun versurile:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate,

Dacă vrei prosperitate.

Refren:

Hai, române, hai, hai, la urne

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea - PSD

Hei, hei, PSD, PSD

Arde flacăra în torță,

PSD-ul e o forță.

Marțienii de-ar veni,

Și tot nu ne pot opri.

Noi suntem așii puterii

Și noi vrem binele țării.

De toți românii ne pasă,

Ne vrem tinerii acasă!”

Citește și:  Codrin Ștefănescu, reacție la maneaua dedicată PSD: „Bravo, Guță!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri