Sari la conținut

Fără evenimente stradale în București. Clotilde Armand: Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureșteni

 

Pentru doamna Firea nu este suficient că bucureștenii trăiesc într-una dintre cele mai poluate capitale europene, că au parte de foarte puțin spațiu verde (de fapt din ce în ce mai puțin, ca urmare a punerii în aplicare în mod ilegal a proiectelor de betonare atât de dragi primarului PSD al sectorului 3, Robert Negoiță), că în București se construiește haotic și se distruge sistematic patrimoniul arhitectural al orașului sau că sistemul centralizat de termoficare al orașului este aproape falimentar. Doamna primar vrea să-i pedepsească suplimentar pe bucureșteni interzicându-le accesul la evenimentele culturale și sportive stradale care dau farmec vieții orașului și sunt până la urmă un semn de normalitate”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

În opinia ei, nu astfel de evenimente strangulează traficul în București, „ci lipsa parcărilor la intrarea în oraș, lipsa unei șosele de centură la nivel de autostradă, absența unui sistem funcțional de management al traficului”.

„Fără autorizații eliberate de municipalitate, evenimente precum Street Delivery, Spotlight, Femei pe Mătăsari, concertele de anvergură, maratonul și semi-maratonul de la București, evenimente cu zeci de mii, dacă nu sute de mii de participanți, nu s-ar mai putea organiza”, a precizat consilierul local.

Potrivit acesteia, primarul general, „în loc să interzică accesul bucureștenilor la cultură și sport”, ar trebui să demareze construcția unei noi săli polivalente sau a unei arene de tenis moderne.

Primarul general nu mai vrea străzi din centrul Capitalei blocate cu activități de weekend