Federația Pro Agro îl susține pe Emil Dumitru, vehiculat pentru a prelua portofoliul de la Agricultură

Data publicării:
emil dumitru ar putea fi propunerea de ministru al agriculturii
Foto: Agerpres

Federația Națională PRO AGRO a transmis o scrisoare de susținere a lui Emil Dumitru pentru funcția de ministru al agriculturii. Scrisoarea este semnată de actualul președinte al PRO AGRO, Ionel Arion, iar în document se aduc argumente care denotă avantajele instalării unui fermier la conducerea ministerului pentru sectorul agricol din România.

„Sectorul agroalimentar din România este atent la situația politică a României. Indiferent de ceea ce înseamnă lupta politică, asociațiile profesionale din România au făcut și vor face o singură politică, Politica Agricolă Comună – PAC. Federația Națională PRO AGRO apreciază în mod pozitiv faptul că, printre numele vehiculate de a prelua portofoliul de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, figurează și domnul Florian-Emil DUMITRU, membru în cadrul Federației Naționale PRO AGRO și președinte în mandatul trecut (...)

Acest lucru ne demonstrează că efortul depus de către organizațiile profesionale de a promova obiectiv interesul legitim al fermierilor din România, este apreciat și de către mediul politic care a înțeles că printr-un parteneriat cu societatea civilă, va reprezenta un motor de dezvoltare a satului românesc și a economiei naționale.

În acest context, credem că este oportună nominalizarea unui fermier pentru fermieri”, se arată în scrisoarea semnată de președintele Pro Agro.

Emil Dumitru este unul dintre numele vehiculate în spațiul public pentru a prelua portofolicul de la Ministerul Agriculturii în Guvernul Orban.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri