Femeile din PSD i-au dat lui Dragnea tulnicul lui Avram Iancu: "Ne-aţi spus că suntem o armată"

Data actualizării: Data publicării:
dragnea tulnic

Liviu Dragnea a primit de la femeile din PSD tulnicul lui Avram Iancu, pe care să îl folosească, asemeni marelui revoluţionar, de câte ori vrea să le cheme la luptă. S-a întâmplat la o întâlnire relaxată, dar plină de spirit naţionalist.

De cum a ajuns la Mamaia, la întâlnirea femeilor social-democrate, Liviu Dragnea a fost nevoit să intre în spiritul evenimentului. A primit o ie şi, în ciuda reţinerilor, a şi îmbrăcat-o.

Liviu Dragnea: „Vor râde aşa cum au mai râs, vor ameninţa, aşa cum au mai ameninţat. Vor face dosare, aşa cum au mai făcut. Dar nu le va merge la nesfârşit. Şi asta e o veste proastă pentru ei”.

dragnea femei psd fb
dragnea femei psd fb

GALERIE FOTO: FACEBOOK

În faţa armatei de femei social-democrate, dedicate trup şi suflet partidului, dar şi ţării, Liviu Dragnea a decretat: „Nu ştim să pierdem. Dar ştim, în schimb, să câştigăm, iar ei ştiu asta şi îi sperie în continuare”.

Fermecate de discursul liderului, femeile din PSD l-au comparat pe Liviu Dragnea cu un personaj istoric şi i-au dat un cadou pe măsură.

Viorica Dăncilă, europarlamentar PSD: „Ne-aţi spus că suntem o armată şi că aveţi încredere în noi. Iar noi vă asigurăm că, de fiecare dată, vom fi prezenţi. Avram Iancu îşi chema cu acest tulnic ostaşii la luptă. Noi vi-l oferim dumneavoastră. Cele 240.000 de membre ale PSD, alături de dumneavoastră, alături de PSD!”

Liviu Dragnea: „ Când o să simt nevoia, o să sun din el şi o să pun pe Facebook şi atunci, vă aştept pe toţi.”

Liviu Dragnea a dezvăluit şi motivul pentru care oastea de femei a PSD are un loc special în inima lui: „Femeile din PSD nu m-au înşelat niciodată”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri