Firea, atac la Cioloș și la liberali

Data actualizării: Data publicării:
firea fb

Oamenii politici „care clamează atât de mult legalitatea au participat la o manifestare ilegală”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea s-a referit la prezența la mitingul antiguvernamental de duminică a fostului premier Dacian Cioloş şi a reprezentanţilor PNL şi USR.

firea fb
Gabriela Firea

Firea a susţinut că protestul de duminică seară a fost confiscat de către tehnocraţi şi liberali, pentru că opoziţia nu s-a obişnuit nici acum cu rezultatul alegerilor, informează news.ro.

„În orice democraţie votul cetăţenilor este sfânt. Şi el nu poate să fie modificat decât tot de cetăţeni, prin vot. Nu prin dezinformări, nu prin manipulări, nu prin mitinguri neautorizate, pentru că şi aici este o problemă. Practic, oamenii politici care clamează atât de mult legalitatea şi care s-au aflat pe stradă au participat, iată, la o manifestare ilegală. Sunt convinsă că cetăţenii de bună-credinţă vor aştepta argumentele Guvernului şi ale Parlamentului până la capăt. Şi vor dezbate toate legile care sunt acum poate într-o anumită controversă sau cu anumite sensibilităţi, astfel încât ca proiectele finale să fie cele favorabile, să fie cele pozitive”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai susţinut că există anumite interese de a boicota activitatea Primăriei, a Guvernului sau a Parlamentului de către „forţe care doresc să conducă prin presiune - fie că e vorba de presiunea online, fie că e presiunea din stradă".

Câteva zeci de mii de oameni au protestat, duminică seară, în Capitală şi în marile oraşe, faţă de proiectul de modificare a legilor Justiţiei. La manifestaţia din Piaţa Victoriei au participat şi fostul premier dacian Cioloş şi fostul ministru au Sănătăţii Vlad Voiculescu, precum şi reprezentanţi ai USR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri