Firea: Colajul după huiduielile de pe Arena Națională, postat de filiale cu acordul lui Dragnea, ca să am de suferit

Data actualizării: Data publicării:
captura halep firea

Gabriela Firea, primar al Capitalei și vicepreşedinte PSD, vine cu noi acuzații la adresa președintelui partidului, Liviu Dragnea.

Potrivit news.ro, ea a amintit episodul cu huiduielile de pe Arena Naţională, când i-a acordat titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep. Atunci, oamenii de pe stadion au huiduit-o pe Firea şi au aplaudat-o pe Halep, însă pe paginile de Facebook ale filialelor judeţene ale PSD a fost distribuit un colaj în care lucrurile erau prezentate în mod fals, cum că spectatorii prezentaţi pe stadion ar fi huiduit-o pe sportivă.

Firea a spus că acel colaj a fost distribuit pe reţelele de socializare cu acordul lui Liviu Dragnea, căruia i-ar fi convenit ca ea să aibă de suferit şi să fie pusă într-o lumină proastă.

„Vă mai amintiţi episodul de pe Arena Naţională? Vă mai amintiţi acel colaj transmis pe Facebook? Acel colaj a fost transmis intenţionat cu acordul domnului Dragnea, pentru ca eu să am şi mai mult de suferit. S-a pus gaz pe foc, s-a făcut totul pentru că acel scandal care îi convenea lui Dragnea să se perpetueze şi eu să fiu pusă în imagine negativă în faţa românilor. Am spus să se scoată imediat acel colaj pentru că nu este un mod corect de comunicare”, a relatat Gabriela Firea, la România TV. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri