Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: Merg unde mă trimite PSD. Ciolacu: Îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa în cap

Data publicării:
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea.
Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. Foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

Gabriela Firea a declarat, vineri, la Şcoala Politică de Vară a TSD de la Costineşti, întrebată despre posibila candidatură a sa la Primăria Capitalei, că va merge "acolo unde o trimite echipa PSD".

"Eu voi merge acolo unde mă veţi trimite dumneavoastră (Marcel Ciolacu - n.r.), unde mă va trimite echipa PSD. Nu vreau să mă aduc într-un loc anume şi, de fapt, acesta este spiritul nostru, să ştii să fii aproape de colegii tăi, aproape de prietenii tăi şi să avem un singur motto şi o singură dorinţă: să punem întotdeauna oamenii pe primul loc", a declarat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Afirmaţia sa a venit în contextul în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea va câştiga Primăria Capitalei la viitoarele alegeri.

"Am să vă spun un singur lucru. Deja nu mai este un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa în cap", a spus Ciolacu.

Gabriela Firea s-a aflat, vineri, alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, la Şcoala Politică de Vară a TSD de la Costineşti.

Firea a declarat miercuri că nu intenționează să candideze la Președinția României, așa cum s-a vehiculat, ci ar vrea un nou mandat la Primăria Capitalei.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri