Firea, despre candidatura lui Pandele la președinție: Nu m-a consultat cu această decizie

Data actualizării: Data publicării:
firea pandele fb

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat vineri, înainte de ședința PSD, că nu a fost consultată de soțul ei, primarul Florentin Pandele, în intenția sa de a candida la președinție, dar că îl susține în acest demers.

„Da, ar fi frumos? Ce frumos ar fi. Soțul meu e un om liber, într-o țară liberă. Recunosc că, deși ne consultăm pe deciziile mari, nu m-a consultat cu această decizie, dar îmi susțin soțul”, a declarat Gabriela Firea, vineri, potrivit Mediafax.

Întrebată dacă este posibil ca prezidențiabilul PSD să fie o persoană din exteriorul partidului, Firea a declarat că orice variantă este posibilă, atâta timp că principalul criteriu este acela de șanse pe care le are: „Asta se va decide după o analiză ștințifică, nu după ureche”.

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, a anunțat, joi seară, că intenționează să candieze la alegerile prezidențiale ca independent, subliniind că soția sa, Gabriela Firea, nu își dorește această funcție.

„Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (...) îmi anunț candidatura la președinția României ca independent. Voi candidat independent. (...) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (...) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o țară liberă, nu într-o țară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la RomâniaTV.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri