Firea: Dragnea „ar vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora”

Data actualizării: Data publicării:
firea_fb
Foto: facebook.com/gabifirea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi dă replica președintelui PSD, Liviu Dragnea. „Nu vrea ca eu să am realizări”, a spus ea la Antena 3.

S-a întâmplat după un interviu de două ore cu Liviu Dragnea, la același post de televiziune.

Am simțit o ușoară amenințare din partea domnului Dragnea, dar sunt obișnuită cu acest lucru”, a spus ea.

Ar vrea să mă mazilească, dar cu mâna altora”, a adăugat ea.

L-am ascultat pe Liviu Dragnea și pot să spun că mi-a dat dreptate în totalitate în această seară. E un lucru bun. Și direct și implicit prin toate afirmațiile făcute, mi-a dat dreptate. Eu nu am făcut niciodată afirmația potrivit căreia PSD-ALDE nu mai trebuie să fie la guvernare sau în Parlament să destructurăm actuala majoritate. A fost chiar invers”, a spus Firea.

Sunt un om de echipă, sunt loială partidului, trebuie să respectăm programul de guvernare, dar sunt probleme. Dragnea nu e apărătorul Guvernului și al miniștrilor ca și cum aceștia ar lucra pentru el. Și Guvernul și miniștrii lucrează pentru România. Faptul că Dragnea pune acum discuțiile în cheia - dacă nu mai sunt eu la conducerea PSD înseamnă că se duce de râpă țara- nu cred că este o modalitate democratică, transparentă și onestă de a conduce o formațiune politică. Am câștigat împreună alegerile. Avem și răspunderi împreună și vom deconta tot împreună. Nu doar un om trebuie să aibă răspundere. Mi-a fost puțin jenă de situația prin care se plasează față de ceilalți primari din țară afirmând că poate e o problemă de neconstituționalitate”, a adăugat ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri