Firea: Plângerea lui Orban, dovada unui analfabetism juridic

Data publicării:
firea sedinta consiliu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a declarat joi seară că plângerea penală formulată de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, reprezintă "dovada unui analfabetism juridic".

"Plângerea penală eu o consider ca fiind dovada unui analfabetism juridic. Am citit-o şi eu şi sunt idei, preluări, termeni care pur şi simplu sunt preluate în mod disparat şi fără o logică, doar pentru a îngrozi până la urmă România, doar pentru a sublinia vina îngrozitoare pe care să spunem că ar avea-o doamna prim-ministru Viorica Dăncilă sau domnul preşedinte Dragnea, aceea de a întocmi un memorandum înaintat la Palatul Cotroceni în vederea mutării ambasadei, ceea ce până la urmă se întâmplă şi se iau aceste decizii în lumea civilizată", a spus Firea la Antena 3.

Ea a definit ceea ce s-a petrecut joi în termenii "totul pentru o persoană, nimic pentru români". Firea s-a arătat surprinsă de derularea evenimentelor, de "coincidenţa", pe care nu o consideră întâmplătoare, între o nouă cerere de demisie lansată de către preşedintele Klaus Iohannis premierului Dăncilă şi depunerea plângerii penale din partea preşedintelui PNL.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri