Firea: Suntem suficient de mulți președinți de organizații încât documentul să nu mai fie luat în derâdere de domnul Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
firea fb

Primarul Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și unul dintre semnatarii scrisorii prin care se cere „demisia imedediată” a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și de la șefia Camerei Deputaților, precizează că ea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu și-au asumat public textul care este susținut de mult mai mulți lideri de filială.

firea fb
Sursă foto: Facebook

„Vreau să fac următoarea precizare. Cele trei persoane care și-au asumat documentul, Paul Stănescu, Adrian Ţuţuianu și eu,  (...) nu am făcut altceva decât, la propunerea colegilor noștri, să asumăm public acest document, să fim interlocutorii dumneavoastră, urmând ca în zilele următoare și alți colegi să-și spună punctul de vedere. Nu cred că era un element care să conteze, și anume numărul persoanelor care au semnat deja această declarație privind starea PSD. Suntem suficient de mulți președinți de organizații care aderăm în principiile din acest document, astfel încât el să nu mai fie luat în derâdere de domnul Dragnea”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Primarul general a mai arătat că demersul este „100% responsabil”.

„Am gândit fiecare paragraf și fiecare element, cu gândul la mersul bun al țării. Nu am ajuns la acest moment în care să facem publice problemele din interiorul partidului pentru că nu știm să le rezolvăm, ci pentru că în interior nu am găsit, o perioadă lungă de timp, rezolvarea și pentru că discutam fără o finalitate”, a mai spus Firea.

Miercuri, a fost făcută publică scrisoarea nemulțumiților din PSD. Paul Stănescu, Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu se numără printre semnatarii scrisorii care solicită demisia lui Liviu Dragnea. Scrisoarea arată că Liviu Dragnea a devenit o vulnerabilitate pentru PSD și îi cere acestuia demisia de la șefia partidului, precum și înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă ca președinte interimar. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri