Florin Cîțu, despre documentul transmis de MS: Acela nu este un document, este o coală de hârtie

Data publicării:
Florin Cîțu și Ludovic Orban fac declarații la Parlament.
Florin Cîțu spune despre documentul transmis de MS că „acela nu este un document, este o coală de hârtie”. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Florin Cîțu a vorbit într-o conferință de presă despre documentul invocat de Vlad Voiculescu, cu privire la constituirea unui grup de lucru în cadrul Ministerului Sănătăţii pentru verificarea raportărilor zilnice cu privire la evoluția Covid. „Acela nu este un document, este o coală de hârtie”, spune premierul.

Acela nu este un document, este o coală de hârtie. Guvernul deja a dat un comunicat pe această temă. Nu este nicio semnătură a mea. Dacă dumnevoastră că premierul României semnează o coală de hârtie pe care scrie primit, vă înșelați”, a declarat Florin Cîțu într-o conferință de presă.

Guvernul a comunicat exact procedura pentru documente, și pentru cele confidențiale. Mai mult de atât nu am ce să vă spun”, a subliniat premierul.

Guvernul, despre documentul invocat de Vlad Voiculescu: Se cercetează atribuirea falsă a caracterului oficial

Informaţiile apărute în presă cu privire la existenţa unui document transmis în atenţia premierului Florin Cîţu referitor la constituirea unui grup de lucru în cadrul Ministerului Sănătăţii privind verificarea raportărilor zilnice privind evoluţia pandemiei COVID-19 sunt „false” şi „lipsite de fundament”, a transmis Guvernul, printr-un comunicat.

Potrivit comunicatului, la cabinetul prim-ministrului, la Registratura Generală şi la Secretariatul General al Guvernului nu a fost înregistrat niciun document care să facă referire la înfiinţarea sau activitatea unui asemenea grup de lucru.

În plus, în comunicat se subliniază că se cercetează atribuirea falsă a caracterului oficial.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri