Florin Cîțu, despre nominalizarea lui Marcel Boloș la Digitalizare: „Bizar. Eu nu i-am făcut o propunere”

Data publicării:
marcel bolos
Marcel Boloș ar putea fi noul ministru al Cercetării, Digitalizării și Inovării. Foto: INQUAM Photos/Alexandra Pandrea

Președintele PNL Florin Cîțu a precizat, miercuri, întrebat despre declarația lui Marcel Boloș care a spus că a acceptat nominalizarea pentru ministerul Digitalizarii, că nu a făcut o astfel de propunere și că așteaptă ca aceasta să fie făcută joi de organizațiile din Ardeal.

„Bizar. Eu nu i-am făcut o propunere domnului Boloș. Eu așteptam o propunere din partea colegilor din Ardeal. Vom avea un BPN mâine, aștept propunerea, cu susținerea respectivă, o să fie o numire politică. Mâine voi vedea propunerea colegilor mei din Ardeal”, a declarat Florin Cîțu.

Marți, Marcel Boloș a spus că a acceptat propunerea PNL de a prelua Ministerul Cerecetării, Inovării și Digitalizării. Boloș spune că a purtat destule discuții cu liberalii înainte de a-și asuma acest portofoliu.

Am acceptat această propunere după multe discuții și sub rezerva acestei componente tehnice care ține de digitalizare. Eu vreau ca toate proiectele de digitalizare să fie duse la bun sfârșit, ca atare va fi nevoie și de expertiza secretarului de stat pentru acest domeniu”, a spus Boloș, potrivit actualdecluj.ro.

Boloș adăugat că în cazul în care nu va avea rezultatele pe care și le-a propus, se va retrage.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri