Florin Cîțu, mesaj despre tezaurul de la ruși, sâmbătă seara, la ora 21.00: PSD nu a vrut! O facem noi!

Data publicării:
florin citu pnl in fata ta
Foto: Digi24

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a postat în această seară pe Facebook un mesaj legat de reluarea negocierilor pentru tezaurul românesc aflat la Moscova din Primul Război Mondial, anunțată azi de MAE.

PSD nu a vrut! O facem noi! Trei ani de zile Dragnea, Dancila, Teodorovici si restul PSD-istilor au lucrat în interesul Rusiei și împotriva românilor. De trei ani de zile au suspendat activitatea Comisiei comune româno-ruse. Am promis, la audierea mea în comisiile reunite, să mă implic în repatrierea tezaurului de la Moscova.

Ieri, împreună cu prim-ministrul Ludovic Orban, am cerut susținerea guvernatorului BNR în acest demers și am primit-o. Astăzi, MAE a comunicat reluarea activității Comisiei comune româno-ruse”, a scris Cîțu.

PSD-iștii nu credeau. Dar șoc. Uite că facem noi ce nu ați vrut să faceți voi în ultimii trei ani”, a continuat el.

Ministerul de Externe a anunțat astăzi reluarea, după 3 ani, a activității Comisiei româno-ruse pentru studierea problemelor izvorâte din istoria relațiilor bilaterale, inclusiv cea a tezaurului României depus la Moscova în perioada Primului Război Mondial. O nouă rundă de discuții a avut loc joi și vineri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri