Florin Cîțu: Teodorovici vă bagă la pușcarie dacă nu va plătiți taxele

Data publicării:
Florin Citu

Florin Cîțu a anunțat că va prezenta, săptămâna viitoare, dovezi despre „ilegalități” care ar fi fost comise de Eugen Teodorovici. Liderul senatorilor PNL îi transmite ministrul de Finanțe că va ajunge lângă Liviu Dragnea, însă nu pentru că nu și-a plătit taxele către stat.

„Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la pușcarie dacă nu va plătiți taxele. El și gașca lui din infractori de unde să mai fure dacă voi nu le dați bani? Teodorovici a făcut proiectul de lege și pe el s-a exclus. Doar pe voi vă bagă la pușcarie”, a scris Florin Cîțu, duminică, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Liberalul reamintește ce spunea Eugen Teodorovici de dările pe care le are de plătit către stat.

„Despre datoriile lui la buget Orlando ne spună că: «O să plătesc în funcție de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităti, că să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă dați seama că nu stăteam să plătesc penalităti aiurea’,...»”, a completat Cîțu.

Senatorul PNL mai spune: „Orlando am o mega surpriză pentru tine. O să ajungi lângă Dragnea dar nu pentru că nu ți-ai plătit taxele. Altă ilegalitate. Voi prezenta totul într-o conferința de presă săptămână viitoare”.

Declarațiile sale vin după ce Eugen Teodorovici a depus, în procedură de urgență, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuțiile care sunt reținute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor și alte venituri.

„Se pare că măsurile adoptate de PSD îşi ating din nou scopul, având în vedere că una dintre cele mai recente, aceea privind prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a stârnit deja, în media, o multitudine de reacţii, chiar dacă multe dintre ele fundamentate pe o insuficientă analiză şi, evident, pe o neînţelegere a textului de lege propus, arătând fie necunoaştere, fie, ceea ce este şi mai grav, rea-voinţă. Nu doresc să intru în niciun fel de polemică, în special cu aceia care au dovedit de atâtea ori, nu doar incapacitatea adoptării unor decizii, ci şi incapacitatea de a le înţelege pe cele luate de PSD”, a scris Eugen Teodorovici, duminică, pe Facebook.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri