Florin Iordache a fost operat, la Spitalul Floreasca din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
florin iordache - gov.ro

Deputatul PSD Florin Iordache, în vârstă de 57 de ani, a fost internat de urgență, joi dimineață, la Spitalul Floreasca, a anunțat purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Oprița.

florin iordache - 170104_AUDIERI_CABINET_GRINDEANU_35_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputatul PSD Florin Iordache a fost operat joi după-amiază la Spitalul "Floreasca" din Capitală, unde a fost internat în cursul dimineţii.

Iordache a fost supus unei intervenţii laparoscopice la colecist. Operaţia a durat mai puţin de o oră.

Anterior, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa, precizase pentru News.ro că Florin Iordache a fost internat în cursul dimineţii de joi, menţionând însă că nu poate face publice date din dosarul medical al acestuia.

La acel moment existau deja informaţii conform cărora deputatul PSD Florin Iordache, care conduce Comisia specială de modificare a legilor justiţiei şi a codurilor penale, ar fi suferit o criză de colecist.

Vezicula biliară, cunoscută ca fierea sau colecistul, este un organ în formă de pară, care este legat de ficat. Rolul ei este de a colecta secreţia externă hepatică, în urma procesului de digestie.

Potrivit medicilor, criza biliară se manifestă ca o tulburare funcţională sau de golire a veziculei. Cele mai frecvente simptome sunt durerile acute în partea dreaptă, starea de greaţă şi balonările.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri