Florin Roman a cerut dezinfectarea microfonului, după ce Marcel Ciolacu a vorbit de la tribuna Parlamentului fără mască

Data actualizării: Data publicării:
ID136542_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: INQUAM Photos/ George Calin

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut luni, în timpul dezbaterilor din Parlament, dezinfectarea microfonului, după ce președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a luat cuvântul fără măscă de protecție. „Să vină să mă aresteze Vela”, a fost replica liderului PSD.

La dezbaterile din Parlament, liderul PSD, Marcel Ciolacu a luat cuvântul de la microfonul Parlamentului fără mască de protecție. „Am o singură problemă când port mască și vorbesc, îmi vine să strănut și apoi sună Victor Ponta la 112 și vine Vela și mă arestează”, și-a început Marcel Ciolacu discursul, moment în care și-a dat jos masca.

Imediat după ce a terminat de vorbit Marcel Ciolacu, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a cerut dezinfectarea microfonului de la care luau cuvântul deputații.

„Am o rugăminte. Parlamentul României a votat o lege. În acea legea am stabilit cu toții că e obligatorie purtarea măștii. Prin urmare, ca să nu leșinăm, am rugămintea, legal, să solicitați secretariatului general să dezinfecteze microfonul”, a cerut Florin Roman.

„Chemați-l pe Vela să mă aresteze”, a fost replica lui Ciolacu, care a cerut ulterior dezinfectarea microfonului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri