Fost apropiat al lui Darius Vâlcov: Este un tip diabolic care te minte și îți fură basca de pe cap fără să clipească

Data actualizării: Data publicării:
valcov

Valeriu Matei, fostul viceprimar al Slatinei în perioada 2007-2008, când Darius Vâlcov era edil al orașului, îl atacă dur pe consilierul premierului Viorica Dăncilă și spune despre Vâlcov că „la capătul acestui drum pe care l-a ales este doar poarta de acces în penitenciar”.

Citiţi şi: Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

Matei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îl acuză pe Darius Vâlcov că dă dovadă de un „caracter josnic” și că „este un tip diabolic care te minte și îți fură basca de pe cap fără să clipească, asemeni unui iluzionist”.

„Vâlcov a luat-o razna rău de tot, devine pe zi ce trece mai disperat, mai ponegritor și toate acestea pentru că «fularul» de la gâtul lui se strânge odată cu apropierea toamnei, când va fi tot mai aproape de intrarea în pușcărie.

Toate ieșirile din ultima perioadă vor arăta de fapt caracterul său josnic, iar cei care chiar îl cunosc știu că Vâlcov este doar un fariseu. Vâlcov nu este o eminență cenușie, așa cum a vrut să fie cunoscut, este însă un tip diabolic care te minte și îți fură basca de pe cap fără să clipească, asemeni unui iluzionist. Este însă un scamator de mâna a doua, pentru că nu a reușit să ascundă tot ce a furat.

Îl cunoșteam totuși ca pe un tip isteț, care știe să supraviețuiască sacrificând orice; acum însă s-a băgat singur într-un mare rahat, iar la capătul acestui drum este doar poarta de acces în penitenciar.

Vâlcov vrea acum să pozeze în salvatorul României, un patriot care nu trădează, un erou național care spune «Eu nu am ales în interesul meu sau al familiei mele… eu nu am vrut să tradez România’’. Te apucă «plânsul» când vezi câte sacrificii a făcut acest individ în interesul României.

Dar tablourile și lingourile și banii furați de la buget și «altele» despre care «prietenii» știu, pentru cine erau d-le Vâlcov, pentru interesul României? (…) Cum poți, măi, nesimțitule, să-l faci pe ăla «sandilău», când tu știi foarte bine de «consultațiile» tale psihiatrice despre care vorbea, în 2008, doctorul Renică Diaconescu? Săracul de ține, ai luat-o rău de tot pe arătură!

Sfat: Ia-ți billet spre Costa Rică, cât mai ai timp”, a scris, pe Facebook, fostul viceprimar al Slatinei.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri