Fost ministru PSD: Dragnea va eşua. Colegii de partid și membrii guvernului nu se vor asocia cu o acțiune ilegitimă și ilegală

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea iccj inquam octav ganea (2)
Foto: Inquam/ Octav Ganea

"Atât resursele de credibilitate ale Domnului Liviu DRAGNEA, cât și instrumentele prin care și-a asigurat susținerea timp de doi ani (promovări în funcții publice, moțiuni de auto-cenzură, acțiuni de discreditare, remanieri, excluderi etc.) s-au epuizat", scrie fostul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie. Potrivit acestuia, liderul PSD "a intrat într-o nouă fază, aceea în care nu se mai ferește și pune în mod explicit semnul egal între problemele de ordin personal și treburile statului".

dragnea suparat_inquam_octav_ganea
Foto: Inauam Photos / Octav Ganea

Mai jos, postarea integrală a rectorului SNSPA, fost ministru PSD al Educaţiei, Remus Pricopie:

"Domnul Liviu DRAGNEA a intrat într-o nouă fază, aceea în care nu se mai ferește și pune în mod explicit semnul egal între problemele de ordin personal și treburile statului.

Nemulțumirile actualului Președinte PSD privind justiția, cu trimitere la dosarele penale ale domniei sale și modul în care este constituit un complet de judecată, sunt prezentate ca probleme grave ale țării, pe care Guvernul sau Parlamentul trebuie să le corecteze imediat.

Este absolut evident faptul că acest tip de acțiune nu este o „politică publică” susținută de coaliția PSD-ALDE, ci un demers individual care-l pune într-o situație clară de conflict de interese. Cu alte cuvinte, Dl. DRAGNEA folosește tribuna oficială, respectiv aceea de Președinte al celui mai mare partid din România și de Președinte al Camerei Deputaților, pentru a influența cursul unuia dintre procesele domniei sale, prin adoptarea unor acte normative cu beneficiar unic - Liviu DRAGNEA.

Sunt convins că și acest demers al domniei sale va eșua pentru simplul motiv că România este mult mai solidă din punct de vedere democratic decât își imaginează actualul Președinte PSD. Așa cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, atât colegii de partid, cât și membrii guvernului nu se vor asocia cu o acțiune ilegitimă și ilegală.

În plus, repet, atât resursele de credibilitate ale Domnului Liviu DRAGNEA, cât și instrumentele prin care și-a asigurat susținerea timp de doi ani (promovări în funcții publice, moțiuni de auto-cenzură, acțiuni de discreditare, remanieri, excluderi etc.) s-au epuizat."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri