Fost premier PSD: Guvernarea Dragnea, mai rea decât Guvernarea Cioloș

Data publicării:
170912_MINISTRII_PSD_dragnea si tudose_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Ex-premierul Victor Ponta susține că programul de guvernare Dragnea-Vâlcov „se dovedește cea mai mare păcăleală și dezamăgire” și aduce ca argumente creșterile de preț la gaze și energia electrică, precum și scumpirea creditelor în lei.

170912_MINISTRII_PSD_dragnea si tudose_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Anul trecut pe vremea aceasta, spuneam cât de rea este Guvernarea Cioloș și ceream sprijinul oamenilor să schimbăm lucrurile în bine. Azi, Guvernarea Dragnea ne arată că, din păcate, se poate și mai rău! Iar faimosul program de guvernare Dragnea-Vâlcov se dovedește cea mai mare păcaleală și dezamăgire”, scrie Victor Ponta, pe contul său de Facebook.

Fostul premier aduce ca argumente creșterile de preț la gaze și la energia electrică, la care se adaugă scumpirea creditelor, iar postarea este ilustrată cu o poză de la o pompă de alimentare.

„Totul cu efect direct în buzunarul fiecărui român”, mai scrie Ponta.

Potrivit acestuia, în loc să fie aplicat Codul Fiscal adoptat în 2015 și să fie asigurată predictibilitatea mediului de afaceri, „în fiecare zi apare altă prostie: taxa pe gospodărie, TVA splitat, accizele la carburanți, creșterea contribuțiilor la contracte part-time, trecerea tuturor contribuțiilor la angajat, jefuirea companiilor cu capital de stat, blocarea tuturor investițiilor publice”.

„Efectele încep să se vadă!”, mai susține fostul premier PSD, care adaugă că toți oamenii din perioada guvernării sale, 2012-2015, „au fost îndepărtați doar pentru că nu îi vrea «Daddy»”.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri