Fost vicepreședinte al PSD: „Partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea singur 180310_PSD_CONGRES_FINAL_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Ioan Rus, fost ministru și vicepreședinte al PSD, cunoscut și drept lider al așa-numitului Grup de la Cluj, spune că tot mai mulți social-democrați se pregătesc să părăsească partidul condus de Liviu Dragnea și că PSD se îndreaptă „spre o disoluție totală”. „Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile”, a mai declarat Rus.

20190204171326_OGN_6488-01 liviu dragnea parlament inquam photos octav ganea
Președintele PSD, Liviu Dragnea, în Parlament. Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene”, a declarat Ioan Rus pentru Podul.ro.

Fostul vicepreședinte al PSD mai spune că mulți social-democrați - de la simpli membri la „nume grele” - vor să părăsească PSD și caută o alternativă.

„Vă anunț că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toții au realizat că prăbușirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită și că partidul se îndreaptă cu pași rapizi spre o disoluție totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă”, a mai spus Rus.

În iulie 2018, Ioan Rus a anunțat că demisionează din PSD și că se alătură Pro România, partidul lui Victor Ponta.

Mai multe detalii pe Podul.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri