Fostul director de cabinet al lui Cioloș: Intrarea în USR nu mai este de actualitate. Cazul este închis

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos gov ro

Alin Cristian Mituța – fost director de cabinet al lui Dacian Cioloș și, în prezent, director executiv al asociației „Platforma Romania 100” - spune, într-un comentariu pe Facebook, că nu se mai pune problema intrării fostului premier în USR.

dacian ciolos gov ro

„Numele lui Dacian Cioloş e vehiculat (din nou) fără voia lui în această afacere în care nu are nimic de-a face. Situaţia e foarte clară: USR era una din opţiunile de implicare pe care el şi echipa lui le luau în considerare, aşa cum a declarat şi public. În urmă discuţiilor, preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Cioloş nu este binevenit în partid. Prin urmare, intrarea în USR nu mai este de actualitate şi nu mai este luată în calcul. Nu mai suntem în nicio formă de tatonare, aşa cum spunea Nicuşor Dan, cazul este închis”, precizează Alin Cristian Mituța.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dacian Cioloș este un elefant prea mare pentru USR”. Este concluzia la care a ajuns deputatul USR Cristian Ghinea, care a vorbit cu liderii formaţiunii politice. El propusese ca Dacian Cioloş să vină în partid.

Cristian Ghinea a intermediat timp de câteva săptămâni o discuție între Dacian Cioloș, care și-ar fi dorit o apropiere de USR, și conducerea USR, care până la urmă a tras și o concluzie: nu este cazul ca fostul premier al României să se alăture acestei formațiuni, deși USR a susținut ideea ca Dacian Cioloș să rămână premier și după alegeri. De altfel, imaginea fostului premier a figurat pe afișele de campanie ale USR.

Ghinea, ca şi mulţi alţi din USR, vor în continuare că Cioloş să vină în partid şi e dreptul lor să vrea asta şi să scrie ce scrisori vor, dar asta nu înseamnă că asta vrea şi Cioloş”, mai spune Alin Cristian Mituța. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri