Sari la conținut

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, invitat marți la Parlament

Președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, Claudiu Manda, a anunțat că fostul colonel SRI Daniel Dragomir, care a fost adjunct al lui Florian Coldea, este invitat marți, la ora 16,30, la audieri în legătură cu dezvăluirile făcute de acesta în spațiul public, potrivit Agerpres.

Am avut o discuție astăzi cu toți membrii comisiei. Am discutat un pic despre cum ar trebui să funcționeze activitatea la comisie. Mâine avem prima ședință ordinară. Am avut o discuție cu domnul Daniel Dragomir. L-am invitat pentru mâine, la ora 16,30, la Comisia de control SRI, deci mâine la 16,30 va veni. I-am trimis și pe adresa de e-mail pe care mi-a propus-o dumnealui o solicitare scrisă”, a spus Claudiu Manda.

El a precizat că întâlnirea membrilor comisiei cu Daniel Dragomir de marți reprezintă „o primă etapă”, Comisia SRI exprimându-și „disponibilitatea” de a analiza declarațiile făcute de acesta.

Este o întâlnire într-o primă etapă. Am văzut o serie de declarații făcute de domnia sa în mass-media. Comisia SRI își exprimă disponibilitatea de a discuta pe toate detaliile pe care domnul Dragomir poate să le prezinte, inclusiv cu probe, inclusiv cu chestiuni pe care le poate spune. (...) Va rămâne ca domnul Dragomir să ne spună, la comisie, cu nume și prenume, lucruri pe care consideră că le poate spune sau lucruri pe care să sperăm că dorește să le spună comisiei”, a adăugat Manda.