Fostul primar PSD Mihai Chirica: „Dragnea, ai pierdut pariul cu rațiunea”

Data publicării:
Primarul Iasiului Mihai Chirica da interviu jurnalistilor
Primarul orașului Iași, Mihai Chirica, a anunțat că este infectat cu coronavirus

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, lansează un nou atac la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, după apelul făcut ieri de 12 ambasade privind modificările la Legile Justiției. Fost membru al PSD, exclus în urma atacurilor repetate la Dragnea, Chirica laudă inițiativa ambasadelor și condamnă modificările Codurilor penale pentru că, spune el, acestea îi favorizează pe infractori.

„Liviu Dragnea, ai pierdut pariul cu rațiunea! Salut reacția ambasadelor statelor civilizate ale lumii care au avertizat autoritățile din România că democrația din țara noastră este în mare pericol!

Asistăm la o inițiativă unică și lăudabilă a celor mai importante state de pe mapamond de condamnare cu fermitate a luptei lui Dragnea împotriva propriului popor, a statului de drept și a principiilor democrației promovate de partenerii europeni și NATO.

Este de necrezut faptul că parlamentari plătiți regește din munca românilor fac tot ce le stă în putință pentru a îngropa idealurile noastre de a trăi într-o țară demnă, civilizată și prosperă. Deși au pierdut de mult pariul cu rațiunea, iar unii dintre ei chiar și cu inteligența, slugile lui Liviu Dragnea se erijează în reprezentanți ai poporului doar pentru a-și bate joc de el. Domnilor parlamentari (deși nu mai meritați să fiți apelați în acest fel!) din PSDragnea nu mai reprezentați națiunea română ci pegra acestei societăți: criminalii, violatorii, hoții, tâlharii și corupții ei.

Pentru aceștia ați ajuns să elaborați legi și nu pentru românul cinstit care dorește o Românie europeană! Voi vreți să transformați România în pământul făgăduinței pentru toți cei care încalcă legile, într-un rai al infractorilor. Dar inconștiența cu care împingeți Țara pe calea pierzaniei a atras deja atenția întregii lumi care vă condamnă fără ezitare; la fel cum vă condamnă și toți românii de bună credință care nu vor mai accepta multă vreme să fie conduși de niște nechemați!”, a scris Chirica pe pagina sa de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri