FOTO. Cum arată avionul cu care merge Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite, fără escală la Sibiu

Data publicării:
avionul cu care merge Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite
Avionul cu care merge Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite. Foto: Global Jet via BoardingPass/ Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis merge în vizită oficială în Emiratele Arabe Unite cu un avion închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet, aceeași de la care Administrația prezidențială a închiriat avionul care l-a dus pe președinte în Japonia.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a BoardingPass, avionul care îl transportă pe președinte este Gulfstream G550, cu o capacitate de transport de 13 pasageri.

Cel puțin la dus, zborul va fi efectuat fără escală, potrivit BoardingPass.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte să plece spre Japonia, avionul care l-a transportat pe președinte, de acea dată un Boeing 737-900ER, a făcut escală la Sibiu.

În timpul vizitei oficiale în Emiratele Arabe Unite, Klaus Iohannis se va întâlni cu Şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

Dezvoltarea relaţiilor României cu statele regiunii Golfului reprezintă un obiectiv important al politicii externe a ţării noastre, având în vedere tradiţia solidă a relaţiilor bilaterale, impactul evoluţiilor globale actuale asupra intereselor strategice ale ambelor părţi, dar şi o serie de obiective pragmatice privind dezvoltarea în comun a unor proiecte sectoriale cu state din această regiune”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației prezidențiale.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri