FOTO. Sebastian Ghiță, surprins pe străzile din Belgrad

Data actualizării: Data publicării:
ghita in belgrad_romania furata (1)

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost surprins zilele trecute pe străzile din centrul Belgradului, de jurnaliștii Digi24 de la România furată.

ghita in belgrad_romania furata (1)
ghita in belgrad_romania furata (1)

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost fotografiat în timp ce vorbea la telefon. 

„Vă întrebați ce mai face Sebastian Ghiță? E bine! Se plimbă în Belgrad. Duminică, imagini și poze noi cu fugarul. La România furată. Când vedem ce mai fac fugarii României. Și afacerile lor. De la 21.00”, anunță jurnaliștii emisiunii difuzate de Digi24.

Arhiva emisiunii România furată poate fi accesată aici.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fugit din țară în decembrie 2016, Sebastian Ghiță a fost reţinut la Belgrad în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2017 şi plasat apoi în arest preventiv.

Fostul deputat a fost eliberat în 26 mai anul trecut după plata unei cauțiuni de 200.000 de euro, în baza unei decizii a Curţii Supreme din Serbia. Lui Ghiţă i-a fost reţinut paşaportul şi i s-a interzis să părăsească Belgradul. 

El aşteaptă o decizie privind cererea de extrădare formulată de autorităţile române. Când a fost prins de autorităţile sârbe, Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri