FOTO VIDEO Protest pe trecerea de pietoni. Şofer: "Am timp să stau dacă ei vor să facă asta"

Data publicării:
protest miorita bucuresti ganea inquam

Două ore, în mers, pe trecerea de pietoni. Este modalitatea prin care câţiva protestatari din Bucureşti şi-au manifestat nemulţumirile faţă de modificările aduse de parlamentari Codului Penal. Nu întâmplător au ales o trecere de pietoni de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, într-un interval orar în care locul este foarte aglomerat.

protest miorita bucuresti ganea inquam 3
protest miorita bucuresti ganea inquam 3

GALERIE FOTO - INQUAM PHOTOS - OCTAV GANEA

Poliţiştii rutieri nu le-au permis să blocheze circulaţia, dar manifestanţii au reuşit să aglomereze şi mai tare traficul. Cei mai mulţi şoferi au salutat, însă, gestul lor.

„Mă încurcă pentru că aveam treabă, dar pe de altă parte am fost şi eu zilele trecute în Piaţă. Cumva înţeleg ce se întâmplă”, spune un şofer.

„Eu am timp să stau dacă ei vor să facă chestia asta”, afirmă altul.

La final, protestatarii au agăţat pe o pasarelă de cale ferată un mesaj prin care cereau depolitizarea Curţii Constituţionale.

Citiţi şi:

„Traversăm până câştigăm”. O nouă formă de protest în orașele din România

A fost protest şi în Piaţa Victoriei, pentru a treia seară consecutivă. În jur de 200 de oameni s-au strâns în faţa Guvernului pentru a-şi striga nemulţumirile. Ca şi cu o seară înainte, unii dintre protestatari s-au aşezat pe o trecere de pietoni, blocând traficul rutier în semn de protest.

Oamenii sunt nemulţumiţi de modificările aduse Codului Penal şi de activitatea coaliţiei de guvernare.

Protestatarii au scandat în stradă şi împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri