G.Firea: Dacă Alina Gorghiu ar fi fost consecventă, i-ar fi cerut lui Iohannis să nu candideze când era judecat pentru probleme de integritate 

Data publicării:
gabriela vranceanu firea - fb

„Alina Gorghiu face o demonstrație revoltătoare de tupeu, ieșind astăzi într-o conferință de presă în care ne anunță că PNL vrea ca România să intre cu orice preț într-o stare de haos, doar pentru a pune mâna pe putere.

Daca Alina Gorghiu ar fi fost într-adevăr consecventă, i-ar fi cerut lui Iohannis să nu candideze când era judecat pentru probleme de integritate. Dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, întreg acest demers este lipsit de orice fel de legitimitate.

În plus, ce legitimitate are domnul Iohannis să ceară demisia lui Victor Ponta, în condițiile în care, în cazul șefei ICCJ, acuzată de voci publice în cazul Rarinca, vorbea despre demisie ca despre un act unilateral de voință?”, spune Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Presedinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, o atacă și ea pe Alina Gorghiu. „O ieșire la limita penibilului, doar așa pot califica mesajele transmise de doamna Alina Gorghiu în conferința de presă de astăzi (sâmbătă, n.red.). Din tot discursul domniei sale nu am înțeles decât că cerșește, acesta este termenul corect, o criză politică. Tocmai demisia unui Guvern înseamnă criza politică.

Dacă cineva ar trebui să demisioneze de undeva, atunci acel om este Alina Gorghiu, care ar trebui să demisioneze din Parlament pentru faptul că a păcălit electoratul aliindu-se cu PDL”, spune Rovana Plumb.

Citiți și: Liberalii cer alegeri anticipate. Alina Gorghiu: PNL îi va cere în fiecare zi lui Victor Ponta să demisioneze
Victor Ponta și justiția, relație cu năbădăi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri