G4Media, despre relația foarte apropiată dintre Liviu Dragnea și Doru Bușcu

Data actualizării: Data publicării:
160920_ICCJ_DRAGNEA_009_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ce este, totuși, Doru Bușcu pentru Liviu Dragnea, dacă nu-i place să i se spună consilier?”, este întrebarea jurnalistului G4Media Dan Tăpălagă, după ce Bușcu a negat că ar fi consilierul președintelui PSD.

liviu dragnea 180115_PSD_CEX_027_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

G4Media vorbește despre relațiile apropiate între Bușcu și Dragnea. „Sunt amici, buni prieteni, tovarăși de vacanțe, parteneri de excursii la mare, la munte, la Scroviștea? Acum, de pildă, în ultimul weekend petrecut de marele lider la Neptun și la o partidă de pescuit în Deltă, l-a însoțit sau nu? (...) Între cei doi s-a legat doar o relație personală, născută din flerul lui Bușcu de a dibui un stăpân generos și din plictiseala lui Dragnea, înconjurat de o mare de proști, sau se văd împreună cu familiile? Ceva îmi spune că se distrează în familie, de unde și supărarea justificată de a fi considerat un simplu consilier”.

Și tot ca într-o scrisoare pierdută, Cațavencul Mafiei, cel care se laudă că este alt gen, genul care interceptează corespondențe private, nu va avea nici o problemă să se lupte mai încolo cu securiștii, cu statul paralel etc. Lumea tragi-comică în care evoluează Dragnea și Bușcu este guvernată de un principiu etern, de la Trahanache citire: Tatiţo, unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!””, mai scrie G4Media.

Citiți mai mult AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri