G4Media: Discuție extrem de dură între Paul Stănescu și Liviu Dragnea înainte de CEX

Data actualizării: Data publicării:
paul stanescu psd olt fb

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre cei mai puternici baroni locali din PSD, a avut vineri o ieșire extrem de dură la adresa lui Liviu Dragnea în fața mai multor lideri ai partidului, scrie G4Media.ro citând surse din PSD.

PAUL_STANESCU_171016_BP_STANESCU_PAUL_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Paul Stănescu i-a reproșat lui Liviu Dragnea scăderea partidului în sondaje și încercarea de a pasa responsabilitatea pentru violențele jandarmilor la mitingul din 10 august de la Ministerul de Interne la primăria și prefectura București.

Ministru al Dezvoltării, el i-a spus lui Dragnea că nu e de acord cu directivele pe care i le trasează privind modul de alocare a fondurilor din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Stănescu s-a arătat extrem de deranjat și de faptul că directivele îi sunt transmise prin intermediul Irinei Tănase, iubita șefului PSD.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc vineri seară în Constanța, în prezența altor lideri PSD nemulțumiți de modul în care Dragnea conduce partidul.

În cele din urmă, Liviu Dragnea i-ar fi convins pe nemulțumiți să nu ridice în ședința de azi a Comitetului Executiv chestiunea plecării sale de la șefia PSD.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri