Gabriel Oprea a discutat cu președintele despre legea Big Brother

Data publicării:
oprea si mastodontii UNPR

 „I-am propus președintelui Iohannis, vom propune şi premierului, partenerilor din coaliţia de guvernare ca acest lucru să îl facem chiar din 2016. Orice zi câştigată în plus reprezintă mai multă siguranță petru români, întărirea securității naționale şi mai mult respect pentru armata română în NATO”, a argumentat președintele UNPR.

„Dacă nu mă înșel, prima și singura dată când a fost acordat armatei acest buget de minim 2% a fost în 2004, cred că 2,12%. Cred că armata română are nevoie de acest buget, mai ales în actualul context de securitate mondială, regională, are programe majore de înzestrare”, a subliniat Gabriel Oprea, amintind de cumpărarea avioanelor multirol, modernizarea fregatelor sau baza de la Deveselu.

În plus, vicepremierul a precizat că a vorbit cu președintele și despre mult discutata lege Big Brother sau cartelele pre-pay. UNPR consideră că în actualul context de securitate, o dezbatere publică între toți reprezentanții societății civile, ai guvernului, ai instituțiilor pe linia securității naționale, ai mediului academic, este necesară să se facă în raport cu trei paliere: creșterea securității românilor, respectarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor români și întărirea securității naționale.  

Citiți și: 

Klaus Iohannis discută cu partidele despre creșterea bugetului Apărării. Surse: Pactul va fi semnat mâine
Ioan Mircea Paşcu: Legea Big Brother şi cea a cartelelor pre-pay nu au devenit constituţionale după atacurile de la Paris
Procurorii ar putea avea din nou acces la datele operatorilor de telefonie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri