Sari la conținut

Gabriel Oprea: UNPR susține proiectele lui Iohannis dar nu dă jos guvernele din care face parte

Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că UNPR şi-a respectat angajamentele în guvernele Boc, Ungureanu şi Ponta şi este şi un partener al preşedintelui Klaus Iohannis în privinţa proiectelor naţionale iniţiate de acesta.

„Ne-am respectat tot timpul angajamentele, fie în Guvernul Boc, Ungureanu, în guvernele Ponta. Suntem un partid care nu dă jos guvernele din care facem parte. Pe de altă parte, suntem un partid care am introdus pe scena politică interesul naţional sau naţionalismul de tip european în care sprijinim şi toate proiectele naţionale ale preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, pe probleme de securitate naţională, apărare, ordine publică, siguranţă naţională, cum ar fi proiectul pentru 2% din bugetul ţării pentru Apărare sau în probleme de servicii, justiţie”, a afirmat Gabriel Oprea.

El a mai spus că UNPR îşi propune ca până în 2016 să aibă un milion de membri.

Sâmbătă, la Constanţa a avut loc reuniunea zonală a organizaţiilor UNPR din regiunea II Sud-Est.

Citiți și: Liberalii și-au lansat programul de guvernare și invită toate partidele parlamentare să li se alăture pentru a forma o nouă majoritate