Gabriel Oprea: Victor Ponta e un om care a muncit, un tânăr care a făcut şi face pentru România

Data publicării:
gabriel oprea-resized-mfax

„Este un om care a muncit, un tânăr care a făcut şi face pentru România, care merită tot respectul.

Ca într-o democraţie, la 10 şi jumătate s-a dus în faţa naţiunii şi l-a felicitat pe domnul preşedinte Iohannis. Aşa se face într-o democraţie şi România e o ţară membră NATO şi UE. România generează stabilite şi securitate, e un lucru extraordinar”, a declarat Gabriel Oprea.

Premierul Victor Ponta își ia concediu până marți

Premierul Victor Ponta l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea să preia atribuțiile de conducere a Guvernului în perioada 19-24 noiembrie. Decizia a fost publicată marți în Monitorul Oficial nr. 0841.

„Greșește făcând asta, pentru că este un semnal al retragerii”, a comentat jurnalistul Emil Hurezeanu în emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24. „Victor Ponta nu are motive să bată în defensivă, să pară supărat pe sat”, a adăugat Emil Hurezeanu.

Victor Ponta a fost învins în alegerile prezidențiale din 16 noiembrie. „Sunt trist!”, a comentat el a doua zi după alegeri, într-o conferință de presă în care a cerut ca Parlamentul să rezolve respingerea legii amnistiei și să dea curs solicitărilor DNA în privința unor aleși, ceea ce ieri s-a și întâmplat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri