Gabriela Firea a anunțat cum va vota la referendumul privind redefinirea familiei

Data publicării:
curcubeu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizează că va spune "da" la referendumul din 6 - 7 septembrie, adăugând că familia reprezintă "legătura cu trecutul şi puntea către viitor".

firea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

"'Familia este legătura noastră cu trecutul şi puntea către viitor'. Pentru mine, căsătoria înseamnă comuniunea bazată pe iubire şi respect dintre o femeie şi un bărbat. Voi spune 'da' la referendumul din 6 - 7 octombrie", a scris edilul general pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6 - 7 octombrie.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor la referendum şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, "familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor".

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri