Gabriela Firea, despre maimuța scăpată în București: Sper sa nu fie într-un lan de ambrozie, să nu-i curgă ochii

Data actualizării: Data publicării:
gabriela-firea-fb
Foto: facebook.com/pg/gabifirea

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că speră ca maimuța care circulă liberă prin București să nu fie într-un lan de ambrozie, „să nu-i curgă ochii”. Edilul a făcut această glumă în timpul unui comadament pentru eradicarea ambroziei.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că speră ca maimuța din sectorul 5, cautată de Jandarmerie, să nu fie într-un lan de ambrozie.

„Sper sa nu fie într-un lan de ambrozie, sa nu-i curgă ochii”, a glumit Firea, în momentul în care presa a cerut solicitări despre acest caz.

Declarația a fost făcută chiar în timpul unui comandament organizat, miercuri, la PMB, pentru eradicarea ambroziei, precizează Mediafax.

Jandarmii Capitalei au fost înștiințați, miercuri, de către o femeie, în urma unui apel la 112, despre prezența unei maimuțe într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei, la fața locului fiind trimiși un medic veterinar cu pușcă cu tranchilizant, însă autoritățile nu au reușit capturarea animalului.

„În momemtul în care am fost sesizați la 112, maimuța despre care am fost înștiințați că ar exista într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei nu se mai afla. Sesizarea a venit în jurul orei 12.00 de la proprietara acelei curți. După ce au ajuns la fața locului, echipajul de jandarmi s-a retras”, a transmis Biroul de Presă al Jandarmeriei București.

Și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a fost sesizată de Poliția Locală Sector 5 despre prezența maimuței.

„Am trimis în acel loc un echipaj împreună cu un medic veterinar care deținea o pușcă cu tranchilizant. Nu s-a reușit capturarea. Poliția Locală Sector 5 ne-a sesizat despre trei maimuțe care au fost pierdute. Două au fost capturate de proprietar, cealaltă bănuim că este încă în libertate”, a declarat Cătălina Trănescu, director de comunicare ASPA.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri