Gabriela Firea, despre o candidatură la prezidenţiale în 2019: Doar Dumnezeu ştie; El a ştiut că voi câştiga Capitala, iar eu nu

Data publicării:
firea FB

"Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziţii şi să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a ştiut ce ni se va întâmpla nouă în această viaţă şi, cu siguranţă, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am ştiut, dvs. nu aţi ştiut, bucureştenii nu au ştiut", a spus Firea, întrebată despre o candidatură la prezidenţiale din 2019, potrivit News.ro.

În cadrul emisiunii a intervenit şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a fost întrebat despre părerea lui asupra acestei posibilităţi, însă social-democratul a fost ceva mai tranşant.

"Este mult prea devreme să discutăm asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci când împreună am hotărât această candidatură, nu cred că ne-ar da această posibilitate. Noi respectăm foarte mult bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de Primar General ca o trambulină personală pentru cineva, dar mai este mult până atunci", a spus Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri