Gabriela Firea, despre sârma pe care i-au găsit-o medicii în colon: Nu pot exclude mâna criminală

Data actualizării: Data publicării:
FIREA__GERORGE_CALIN_04
Foto: Inquam Photos / George Călin

Gabriela Firea a vorbit, marți seară, din nou despre bucata de sârmă descoperită de medici în colon. Primarul general al Capitalei a spus că obiectul ar fi de aproximativ 4 centimetri și că nu exclude „o mână criminală”. Ea a mai spus că va fi operată din nou.

FIREA__GERORGE_CALIN_04
Foto: Inquam Photos / George Călin

„Din păcate, nu s-a finalizat această epopee. Sper să fiu programată, poate peste o lună, la intervenția finală, care va fi și mai dificilă și care să spunem că va pune capăt acestui șir mai lung de când starea mea de sănătate a fost mai precară”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a vorbit și despre sârma pe care medicii i-ar fi găsit-o în colon, adăugând că este atentă la alimentele pe care le consumă, dar că nu-și explică cum a ajuns în organism.

„Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate, e foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Sunt persoane care spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții, căldură, se poate transforma în sârmă foarte mică, încât să poată fi introdusă în mâncare. Nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo, medicii nu au explicații”, a mai spus ea.

Edilul Capitalei a precizat că „este un episod neelucidat din viața mea”.

„Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. (...) Eu sunt un om precaut, nu aș fi mâncat cu înghițituri așa încât să nu simt un aliaj. E de câteva luni. Mai am nevoie de o operație pentru sudarea colonului, care este în repaus”, a mai spus Firea.

„Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni nu ar exclude nicio variantă, cea a unei întâmplari, dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă într-un aliment. Ea, în colon, era identificată desfășurată, nu strânsă”, a mai spus ea, întrebată dacă consideră că este un atentat la viața sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri